Cautare

2392 de rezultate pentru "carte telefon" (3.70 secunde)
Romanul spune adesea, ori de cate ori are prilejul, „ai carte, ai parte“. ... Atunci a aparut si senzatia ca, toata lumea avand parte de carte, diferenta se face in sens invers. ... Este evident ca, in astfel de conditii, la ce bun sa mai stai cu burta pe carte.
El era un dascal a carui menire era doar aceea de a-i invata pe elevi respectul fata de carte, iar respectul acesta nu era subtitrat in lei noi sau vechi.
Zilele trecute, la Târgul de Carte „Gaudeamus“, Mircea Druc, cel dintâi premier al Republicii Moldova, le spune câtorva ziaristi:
Colectia de proze satirice "Agentul CIA cu talpa rupta", publicata de Editura Curtea Veche impreuna cu Editura Evenimentul si Capital, reprezinta cel de al 25-lea volum scris de Ion Cristoiu si este o carte-eveniment. ... - Ati spus mai devreme ca nu va plac lansarile de carte.
Domnul Stoenescu a scris cateva cuvinte in carte si l-am admirat ca a avut curaj mai demult, sa scrie in cartea sa ca Printul Carol Mircea are toate drepturile de mostenitor si este descendent direct al lui Ferdinand si Carol al II-lea.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... "Povestile..." avusesera drum lung si deloc usor pana sa devina carte. ... A doua zi dupa emisiune ma suna sa-mi spuna ca a primit un telefon din partea producatoarei emisiunii.
AG Weinberger continua turneul de vara, poposind de aceasta data in cartierul Cotroceni, pe 1 septembrie, orele 20:00 la Salonul de carte si ceai, Infinitea, strada Dr. ... Infinitea - Salon de carte si ceai, str.
Morgan la Dud "In bucataria Morgan la Dud, preparatele sunt gatite a la carte si de casa.
"Dupa ce veti termina de citit aceasta carte, veti privi APA cu alti ochi, in alte conotatii si in alte dimensiuni. ... de telefon:
Omul nu isi mai poate plati darile catre stat si nici macar abonament la telefon. Si asta nu neaparat pentru faptul ca barbatul avea carte de identitate provizorie, ci pentru ca pe ea scria "lipsa strada".
Lunea urmatoare, el a contactat Baza Fortelor Aeriene Keesler din Biloxi si si-a lasat numarul de telefon. ... Hickson a scris ulterior o carte despre intalnire, a fost intervievat de mai multe ori de catre comunitatea stiintifica si a participat la seminarii privind extraterestrii.
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
O studenta de 22 de ani, venita din Bistrita Nasaud, care locuieste cu fratele ei, de asemenea, student, intr-un apartament cenusiu de doua camere, isi traieste prima iubire totala, terminata cu o despartire fara intoarcere, in timp ce isi castiga painea zilnica (mai degraba pizza si Coca-Cola) raspunzand la telefon la o firma de sex prin telefon.
- Acces prin linie de telefonie fixa Accesul unui utilizator la Internet prin intermediul retelei de telefon analogice fixe traditioale: ... Apoi modemul formeaza numarul de telefon al unui furnizor de servicii Internet - ISP.
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
google-analytics.com